Ylva Karlsson

författare

På skrivbordet (och i huvudet)

Nappresan! En bilderbok av mig och Katarina Strömgård. Om Ester som blivit så stor att hon måste sluta med napp (i alla fall tycker hennes pappor det). Än så länge finns det inte mycket mer att visa än bilden på Ester (med nappen i!) och bilden på hennes kängurun. Men det är ingen panik, boken är inte tänkt att komma ut förrän ungefär hösten 2020.

Skiss på känguru

Under 2018 skrev jag en kapitelbok som just nu heter Månne – världens yngsta youtuber ever! Den är tänkt att komma ut våren 2020. Den handlar om Månne som är galet trött på alla som tror att man måste vara en pojke eller en flicka. Hen är ju en hen!
Vem som gör bilderna är inte bestämt ännu.

Fast egentligen skriver jag mest på en väldigt tjock fantasyroman, eller kanske är det två, eller tre. Och mer saga än fantasy egentligen.
Tänkt läsare: min tolvåring. Men hon hinner säkert bli för gammal innan den är klar. Sanningen är att jag ju började med det här projektet innan hon ens föddes…

Jo, en sak till. Lite i smyg och bredvid jobbar jag och Katarina Strömgård med något som kanske är stort och fantastiskt, och kanske bara blir pannkaka

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2019 Ylva Karlsson